Vegafit schnitzel met geroosterde broccoli & zoete aardappel

 

Ingrediënten voor 4 personen:

– 4 Vegafit schnitzels

– 1 broccoli

– 3 zoete aardappels

– 1 granaatappel

– knoflookolie

– peper

– zout

 

Verwarm de oven voor op 200°C.

Maak de broccoli schoon en snij in roosjes. Snij de zoete aardappels in reepjes.

Doe de zoete aardappelreepjes en de broccoliroosjes in een grote kom en doe er knoflookolie bij. Roer tot alle groenten bedekt zijn.

 

Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel de groenten erover. Kruid met peper en zout.

 

Laat de groenten 25 minuten roosteren in de oven.

 

Haal ondertussen de granaatappel pitjes uit de granaatappel. Bewaar ook het sap van de granaatappel.

 

Snij de Vegafit schnitzel in reepjes en bak krokant in een beetje olie of sojaboter.

 

Serveer de geroosterde broccoli en zoete aardappel met de schnitzel reepjes en granaatappel pitjes. Gebruik het sap van de granaatappel als dressing.